Etusivulle SuomeksiIn Englishпо-русски
Etsi sivustolta:

Uutiset


Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vieraili suomen virallisella maapaviljongilla Prodexpo 2013 messuilla Moskovassa

Expoeast Oy toteutti suomen virallisen maapaviljongin Prodexpo 2013 messuille Moskovaan. Prodexpo on venäjän suurin elintarvikealan messutapahtuma.

Suomen viralliselle maapaviljongille osallistui yhteensä 11 kotimaista elintarvikealan yritystä.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vieraili yhdessä maa ja metsätalousministeri Jari Koskisen kanssa Expoeast Oy:n toteuttamalla maapaviljongilla.

Vierailun aikana Presidentti keskusteli vientinäkymistä, ja mahdollisuuksista avata venäjänkauppaa kotimaisten yritysten kanssa.

Maapaviljonki toteutettiin Food From Finland brandin alla joka on elintarviketeollisuudelle suunnattu kansainvälistymiskonsepti . Konseptin takana on kotimainen Fennopromo Oy yhdessä Finpro Ry:n kanssa.

Katso kuvat tästä


Nord Stream Race 2012

Expoeast Oy toteutti ensimmäisen Nord Stream Race kilpapurjehdustapahtuman Helsingin hospiltality alueen kauppatorille, sekä venäläisen NTV televisioryhmän hospitality alueen jätkänsaareen.


Tapahtumaan osallistui 5 kilpapurjehdusjoukkuetta Swan 60 veneillä.
Tapahtuma on venäläisen Gazprom energiayhtiön järjestämä.

Katso kuvat tästä


Transit-Trans Kazakhstan 2012 Almaty

Transit Kazakhstan on kerran vuodessa järjestettävä logistiikkatoimialan tapahtuma Kazakstanissa, Almatyssa.


Expoeast Oy toteutti tapahtumaan Kouvolan kaupungin kehitysyksikön Kouvola Innovation Oy:n messuosaston, johon osallistui yhteensä neljä kotimaista logistiikka alan yritystä.

Katso kuvat tästä


Kri 2012 pelitoimialan konferenssi Moskovassa

Expoeast Oy toteutti Kotkan Hamina seudun kehitysyhtiö Cursor Oy:lle Playa peliklusteri messuosaston johon osallistui yhteensä 5 kotimaista pelialan yritystä.

 

 


Paras messuosasto palkinto Moskovassa

Toteuttamamme yhteisosasto Expocoating 2011 messuille Moskovaan,  voitti organisaattorin jakaman parhaan osaston palkinnon. Yhteisvientihankkeessa oli mukana viisi kotimaista vientiyritystä.


Vladivostok

Tarjoamme nyt Kustannustehokkaita valmisosastoja myös Vladivostokkiin. Vladivostkokissa tapahtuvista messuista saat lisätietoja ottamalla yhteyttä Expoeast Oy:n henkilöstöön.


Suomen messut Osk ja Expoeast Oy yhteistyöhön

Yhteistyö vahvistaa entisestään Suomen messujen asemaa markkinajohtajana Venäläisten näytteilleasettajien, ja messuvieraiden palvelemisessa.
Expoeast Oy:n ja Suomen messujen yhteinen palvelukonsepti lisää merkittävästi Venäläisten näytteilleasettajien, ja messuvieraiden määrää Suomen messujen järjestämissä toimialakohtaisissa tapahtumissa.


Voimaa kansainvälistämispalvelun kehittämiseen Kaakkois-Suomen ELY-Keskukselta

Hankkeen tarkoituksena on ensisijaisesti leikata pienten ja keskisuurten kotimaisten yritysten kansainvälistymiseen kohdistuneita kustannuksia messu- ja tapahtuma osallistumisten osalta. Tarkemmat tiedot hankkeesta, ja sen vaikutuksista kansainvälistämispalveluihin saat ottamalla yhteyttä Expoeast Oy:n toimitusjohtajaan tai Kaakkois- Suomen Ely-Keskukseen.


Kustannustehokkaat valmismessuosastot

Valmismessuosastoja on saatavilla nyt myös Pietariin, Moskovaan ja Krasnodariin


Uusi toimitila Tapiolassa

Uusi toimitilamme pääkaupunkiseudulla sijaitsee Tapiolassa osoitteessa: Tietäjäntie 2. Business center Papula. Tarkemmat osoitetiedot ja ajo-ohje löytyvät tästä.


Kustannustehokkaat valmismessuosastot

Tuomme markkinoille kustannustehokkaat valmismessuosastot helpottamaan kansainvälisiä messuosallistumisia. Osastot on räätälöity valmiiksi vastaaman Suomalaisten yritysten yleisimpiä osastotarpeita messuosallistumisessa. Osastojen hinta on selkeästi nähtävissä sekä hintaan sisältyvät rakenteet, palvelut ja tilatekniikka. Tällä hetkellä osastoja on saatavilla Venäjälle.

Tutustu valmismessuosastoihin tästä.


Expoeast Oy:stä Krasnojarski Krain Yarmarkan virallinen edustaja Suomessa

Coat of arms of Krasnoyarsk Krai.svgKrasnojarski Krai on venäjän luonnonvarojen aarreaitta. Alueella on menossa kymmeniä suuria teollisuushankkeita sekä infrastruktuurin kehittämishankkeita. Krasnojarski Krain tulevaisuuden näkymät kehittyvänä globaalina palvelun tarjoajana ovat omaa luokkaansa. Aluetta kehitetään jatkuvasti kansainvälisen kaupankäynnin keskukseksi useilla eri toimialoilla. Lisää tietoa Krasnojarski Kraista löydät tästä.


Laajennamme toimintaa, pääkonttori muuttaa Kouvolaan

Expoeast Oy:n pääkonttori sijaitsee vuoden 2010 huhtikuusta lähtien Kouvolassa. Tämä parantaa palveluiden saantia Kymenlaakson alueella. Myös Espoon toimipisteemme palvelee edelleen vanhassa osoitteessaan.


Uudet kotisivumme aukesivat

Expoeast Oy:n uudet kotisivut aukesivat kesällä 2010 yhteistyössä Kaakon Nettipalvelun kanssa.


Etsimme messu- ja tapahtuma-alan huippuosaajia

Jos sinulla on pitkä kokemus messujen ja tapahtumien toteuttamisesta koti ja ulkomailla, ota yhteys Expoeast Oy:n Kouvolan tai Espoon toimipisteeseen.

Expoeast Oy   -   Käsityöläiskatu 4, 45100 Kouvola, Finland   -   info@expoeast.fi

Kaakon Nettipalvelu 2010